Ons opleidingsprogramma rond professionele doeltreffendheid

 

 

 

  

 

Ons opleidingsprogramma:

We bieden verschillende opleidingsthema's rond professionele doeltreffendheid aan:

Dankzij onze opleiding rond doeltreffende tijdsindeling leert u doeltreffender te werk te gaan op lange termijn. In de opleiding wordt aandacht besteed aan verbeterde doeltreffendheid (het behalen van uw doelen), verbeterde efficiëntie (de benodigde energie om uw resultaat te bereiken) en de assimilatie van duurzamere handelswijzen met het oog op meer doeltreffendheid op lange termijn.

 

In onze opleiding rond stressbeheersing leert u een welzijnsniveau (terug) te vinden, een burn-out te voorkomen en een duurzame stressbeheersingsmethode toe te passen. De opleiding stoelt op een aanpak waarin u leert de oorzaken van stress aan te voelen, te ontspannen en uw reacties in stresssituaties te verbeteren. De meest recente inzichten uit de neurowetenschappen werden erin opgenomen. 

 

Dankzij onze opleiding rond mindmapping leert u het vermogen van uw brein beter te gebruiken om informatie vlotter te verwerken en te onthouden, uw notitietechniek te verbeteren en uw creativiteit te ontwikkelen.
In onze opleiding worden de behoeften van het brein om doeltreffend te kunnen functioneren uitgelegd en wordt aandacht besteed aan een overzicht van de 'gouden regels' rond mindmapping alsook aan talloze praktische oefeningen met een stijgende moeilijkheidsgraad.
 
In de Outlookopleiding leert u de basisprincipes om uw elektronische brievenbus beter te beheren en de verschillende functies van Outlook beter te benutten. We bieden twee opleidingsniveaus aan: Outlook voor beginners en Outlook voor gevorderden.